son haberler

Gençlik Merkezinde Tek Sorun Ulaşım!

Yayınlanma Tarihi: 24 Aralık 2018 okunma

Gençlik Merkezinde Tek Sorun Ulaşım!
Eğitim
0

Ünye’de yapımı tamamlanarak hizmete başlayan gençlik merkezinin yol sorunu çözüm bekliyor.

Bayramca Mahallesi’nde inşa edilen gençlik merkezine Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu vekaleten atandı. Çok amaçlı salonları, sınıfları ve sahnesi olan merkezde özellikle yaz aylarında çeşitli aktiviteler gerçekleştiriliyor.

Ünye Gençlik Hizmetleri Müdür Vekili Aydın Kuyumcu merkez ile ilgili şu bilgileri paylaştı; “Gençlik Merkezimiz yaz aylarında Ünye’mizde tam olarak faaliyete başlamıştır. Bakanlığımız da bu geçici süre içerisinde beni Gençlik Merkezinde görevlendirerek faaliyetlerin takibini yapmamı istedi. Gençlik merkezimizden ziyade binamızdan bahsedeyim size. Binamız tam olarak bitti. Ufak tefek eksiklikler var. Çevre düzenlemesiyle alakalı.  Ünye’de şuanda 3 bine yakın üyemiz var. Bir kurum olarak gençlik liderimiz Arzu hanım liderliğinde, Üniversiteden gönüllü öğrencilerimizin önderliğinde sosyal, kültürel faaliyetler yapıyoruz” dedi.

“Gelecek Nesilleri Donanımlı Yetiştirmeye Çalışıyoruz”

Müdür Vekili Kuyumcu faaliyetler hakkında ise ,”Ünye’nin yüksek kesimlerindeki okula uzak olan öğrencilere devletimizin, spor bakanlığımızın imkanları doğrultusunda projeler kapsamında hediyeler, sunumlar yaparak, günübirlik geziler gibi dağ yürüyüşü, yaz-kış kamplarına götürüyoruz. Akranları ile kaynaşma sevgi semineri düzenliyoruz. Gelecek nesilleri donanımlı yetiştirmeye çalışıyoruz. Ailenin kutsallığı anne babaya olan değerleri anlatmaya çalışıyoruz. Kişiliklerini yetiştirmek için kendilerine yardımcı oluyoruz. Teknolojik alet ve araçları kullanmalı için yardımda bulunuyoruz” dedi.

Gençlik Merkezi’nde Müzik, Resim, Bilişim Atölyeleri, Halk oyunu salonu, Spor Salonu olmak üzere 4 atölye ve bir spor salonu bulunuyor. Merkezde ayrıca kütüphane ve satranç salonu da yer alıyor.

Ulaşım Sorun!

Merkeze dolmuş hattı henüz gitmiyor. 2. hat güzergahında bulunan merkeze ayrıca İmam Hatip Lisesi’nden dere üzerine yapılacak köprüyle de ulaşım sağlanması planlanıyor. Ancak bu iki ulaşım noktası da tamamlanamadığı için öğrencilerin merkeze ulaşması özel araç ya da yaya olarak sağlanabiliyor. Bu sorunların çözülmesi halinde Gençlik Merkezi gençlerle buluşmuş olacak.

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.