son haberler

Gündoğdu “21 Ekim Gazeteciler Günü Kutlu Olsun”

Yayınlanma Tarihi: 21 Ekim 2016 okunma

Gündoğdu “21 Ekim Gazeteciler Günü Kutlu Olsun”
Gündem
0

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, 21 Ekim Gazeteciler Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Gündoğdu, hain darbe girişiminin engellenmesinde basın mensuplarının önemli rol üstlendiğini belirtti.

Medya 15 Temmuz’da Büyük Rol Üstlendi

21 Ekim Gazeteciler Bayramı hakkında yazılı bir açıklama yapan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu “Basın mensuplarımız, tüm zorlu koşullara rağmen fedakarca çalışarak halkın haber alma hürriyetinin gerçekleşmesini sağlayan emekçi kardeşlerimizdir. Yerli ve milli duygularla hareket ederek, 15 Temmuz gecesi, milletimizi bilgilendiren basın mensuplarımız, hain darbe girişiminin başarısız olmasında önemli rol almışlardır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın çağrılarını milletimize ulaştıran basın mensupları, vatandaşın darbeye karşı refleks oluşturmasını sağlamıştır.” dedi.

Gündoğdu açıklamasına şöyle devam etti “Medya, demokrasilerin ve şeffaflığın en önemli unsurlarındandır. Basın mensuplarımızın, demokrasilerde üstlendiği görevi ve basın özgürlüğünü önemsiyoruz. Bu sebeple basın emekçilerinin en iyi koşullarla görevlerini sürdürmeleri için elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız. Bu bilinçle başta Ordulu gazetecilerimiz olmak üzere, İşini layıkı ile yapan tüm basın mensuplarımızın 21 Ekim Gazeteciler Bayramını kutlarım.”

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.