son haberler

Gürcü Derneğinden Bayırbucak’a Destek

Yayınlanma Tarihi: 5 Aralık 2015 okunma

Gürcü Derneğinden Bayırbucak’a Destek
Gündem
0

Suriye’de yaşanan iç savaş ve Rus bombardımanı yüzünden evlerini terk etmek durumunda kalan Bayırbucak Türkmenleri için Ünye Belediyesi’nin başlattığı yardım kampanyasına Ünye Acara Gürcü Dostluk ve Kültür Derneği de destek verdi.

IMG_9292Ünye Belediyesi tarafından başlatılan Suriye Bayırbucak Türkmenlerine destek kampanyasına, “Sıra bizde” diyerek Ünye Acara Gürcü Dostluk ve Kültür Derneği de destek verme kararı aldı.
Dernek yönetim kurulu üyeleri, bir toplantı yaparak kampanyaya destek kararı aldı. Dernek Başkanı Mehmet Ali Gürsoy, “Gürcistan’da yaşanan sel felaketinde Ünye’nin de aralarında bulunduğu Türkiye’de yardım kampanyaları başlatılmış ve sel felaketi ile mücadele eden Gürcü soydaşlarımıza zor günlerinde destek verilmişti. Bizde, sıra bizde diyerek Bayırbucak Türkmenlerine destek olmak, onların bu zor gününde yanlarında olmak adına Ünye Belediyesinin başlattığı yardım kampanyasına dernek olarak destek verme kararı aldık. Bu kararımız diğer dernek ve sivil toplum kuruluşlarına örnek olmasını diliyoruz. Kampanyamız çerçevesinde toplanan yardımları, kısa bir süre içinde Ünye Belediyesi’ne teslim ederek Bayırbucak’a ulaşmasını sağlayacağız. Kampanyaya duyarlılık gösteren tüm hemşehrilerimize şimdiden teşekkür ediyoruz “dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.