son haberler

Hekim Kadrosuna Yenileri Eklendi

Yayınlanma Tarihi: 9 Kasım 2016 okunma

Hekim Kadrosuna Yenileri Eklendi
Gündem
0

Ünye Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Güray Yılmaz, hastaneye 4 yeni hekim atandığını belirterek, “Hizmet kalitemiz her geçen gün artıyor“ dedi.

300 yataklı Ünye Devlet Hastanesine 4 Uzman Hekim daha atandı. Üroloji Uzmanı Op. Dr. Turgut Serdaş, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Ayhan Yıldırım, Radyoloji Uzmanı Dr. Eren Özer ve Aile Hekimi Uzman Doktor Hatice Balıkçı Ünye Devlet Hastanesindeki görevlerine başladılar.

Görevlerine yeni başlayan hekimlerle bir araya gelen ve yeni görev yerlerinde başarılar dileyen Hastane Yöneticisi Op. Dr. Güray Yılmaz, “1 yılı aşkın süredir hizmet verdiğimiz yeni hastanemizden halkımızın da beklentileri yüksek. Bu beklentileri yerine getirmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya gayret ediyoruz. Eksikliğini yaşadığımız alanlarda hekim sıkıntımız gideriliyor. Yeni gelen hekim arkadaşlarımızla birlikte halkımıza daha kısa sürede ve en kaliteli sağlık hizmeti vermeyi sürdüreceğiz. Çalışan sayımız arttıkça haliyle hizmet verme süremiz de daha iyi oluyor. Bu konuda bizlerden desteğini eksik etmeyen başta Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş olmak üzere, Genel sekreterliğimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.