son haberler

HİLMİ GÜLER’İN HAYATI BELGESEL OLDU

Yayınlanma Tarihi: 21 Kasım 2023 okunma

HİLMİ GÜLER’İN HAYATI BELGESEL OLDU
Gündem
0

HİLMİ GÜLER’İN HAYATI BELGESEL OLDU

Siyaset, bilgi, ehliyet ve yetenek olduğu kadar tecrübe ve birikimleriyle yakın Türkiye tarihinin önemli isimlerinden biri olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in belgeseli hazırlandı.

Yeni Şafak Gazetesi tarafından hazırlanan belgeselde Başkan Güler, 50 yılı aşkın bürokrat, teknokrat, siyasetçi ve yöneticilik alanında yaşadıklarını anlatıyor.

Belgesel, Başkan Güler’in anlatımlarıyla geçmişte Türkiye’nin buhranlı yıllarına, siyasetin çalkantılı günlerine, AK Parti’nin kuruluş aşamasına ışık tuttuğu kadar, değişim reform süreçlerini, özellikle enerji alanında Türkiye’nin geldiği noktayı özetleyen bir kayıt özelliğini taşıyor.

Başkan Güler, belgeseldeki açıklamalarıyla bir dönemi şöyle özetliyor: “Gerçekten de ülkeme hep bir devlet adamı olarak hizmet etmeyi düşündüm. Ama ne olacağın değil de daha çok genel hali ile hep bir G gününe hazırlık şeklinde çalışmalarımızı yaptık. Ona göre de çalışmalarımızı düzenledik. Hedeflerimizi ona göre seçtik. Allah’ta bize nasip etti”

Belgesel linki:

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.