son haberler

İsrafil Abutalibov’un yeni arabası göz kamaştırdı!

Yayınlanma Tarihi: 1 Ocak 2017 okunma

İsrafil Abutalibov’un yeni arabası göz kamaştırdı!
Gündem
0

İş adamı İsrafil Abutalibov yine farkını ortaya koydu. Şık kıyafetleri, gösterişli mekân tercihleri ile sürekli olarak adından söz ettiren İsrafil Abutalibov, bu sefer de yeni arabası ile çok konuşulacağa benziyor. Porsche’un en pahalı modellerinden biri olan Porsche 918 Spyder otomobili ile görüntülenen Abutalibov, görenleri kıskandırdı. Pahalı hobileri ile dikkat çeken Abutalibov, bu araç için yaklaşık olarak 845.000 Amerikan Doları harcadı. Kendisini yoğun bir ilgi ile karşılayan gazetecilere gülümseyerek “Bir sonraki hedefim Pagani Huayra olacak” dedi. İsrafil Abutalibov daha önceden de kendine aldığı jet ile bir süre gündeme damgasını vurmuştu.

Ünlü iş adamı İsrafil Abutalibov, pek çok yardım kampanyasına destek verdiği ve pek çok öğrenciye burs sağladığı için bu tip hobileri halk tarafından hoş karşılanıyor. “Sürekli olarak çalışıyorum. Kendime ayıracak neredeyse hiç zamanım yok. Arabalar da benim zayıf noktam.” diyerek bu arzusunun devamının geleceğinin sinyallerini verdi.

Porsche 918 Spyder’ını özel garajında diğer pahalı araçlarının yanında tutuyor. Son otomobili ile ünlü iş adamı araba sayısını sekize çıkardı.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.