son haberler

KAPORTACILAR RANDEVU İLE ÇALIŞIYOR

Yayınlanma Tarihi: 5 Ocak 2016 okunma

KAPORTACILAR RANDEVU İLE ÇALIŞIYOR
Gündem
0

KAPORTACILAR RANDEVU İLE ÇALIŞIYORÜnye’de kar, etkisini göstermesi ile birlikte birçok olumsuzluğu da beraberinde getirdi. Yoğun kar yağışı, buzlanmadan ötürü kazara yol açarken, oto tamircileri ve kaportacılar ise hallerinden oldukça memnun. Uzun zamandır böyle yoğunlukla karşılaşmadıklarını belirten kaportacılar, bir hafta sonrasına randevu verdiklerini belirtiyor.

Ünye Madeni Eşya Sanatkârları Odası Başkanı Ali Özkan; “Kar yağışı ile beraber otomobil tamiri ile ilgili bölümlerde hareketlilik oldu. Araçların trafiğe zincirsiz ve kar lastiği takmadan çıkmasından dolayı maddi hasarlı kazalar meydana geldi. Bu kazalardan dolayı sanayide bir canlılık oluştu. Her kaportacımızda kaporta ile ilgili hasar oluşmuş iki üç tane araç bulunuyor. Bazı araçlarda motor bölümünde olan arızalar sebebiyle de gelen araçlar var. Sürücülerin araçlarına antifriz koymadıklarından dolayı motor suları donmasıyla silindir kapakları ve motor bölümünde ciddi hasar oluşmuş araçlarda gelmektedir” dedi.

KAPORTACILAR RANDEVU İLE ÇALIŞIYOR 4Kaza yapan sürücülere geçmiş olsun dileklerini ileten Oto Kaportacısı Osman Gürel ise; “Yoğun kar yağışı sebebiyle kazalar arttı. İşlerimizde ciddi artışlar oldu. Bir hafta sonrasına randevu veriyoruz. Bu artış ve yoğunluğun en büyük etkeni kar yağışı ve önlemini almayan sürücülerdir diye düşünüyorum. 12 yıldır burada esnaflık yapıyorum hiç bu kadar yoğunluk yaşamadım” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.