son haberler

Kermes Geliri Türkmenlere Gidecek

Yayınlanma Tarihi: 21 Aralık 2015 okunma

Kermes Geliri Türkmenlere Gidecek
Gündem
0

Ak Parti Ünye Kadın Kolları, Ünye Cumhuriyet Meydanında kermes düzenledi. Kermes ’ten elde edilecek gelir ise Bayırbucak Türkmenlerine yardım olarak gönderilecek.

Kermese ilişkin açıklamalarda bulunarak destek beklediklerini ifade eden Ak Parti Kadın kolları Başkanı Fatma Çalık, kermesin bir hafta süreceğini belirtti.

Kermes Geliri Türkmenlere Gidecek 2Fatma Çalık yaptığı açıklamada; “Suriye’deki Türkmen kardeşlerimize yardım amacıyla çalışmalar yürütülmekte. Biz Ak Parti Ünye İlçe Kadın Kolları olarak böyle bir yardım kampanyası düzenleme kararı aldık. Başlattığımız yardım kermesimiz ilk günde bile büyük ilgi gördü. Ünyeliler Türkmen kardeşlerimiz için duyarlılık gösterdiler. Burada hanım kardeşlerimizin hazırladığı yiyeceklerin satışını yaparak toplanan paraları Bayırbucak Türkmenlerine yardım için açılan hesaba yatıracağız. Sabah 10.00’da başlayan satışlarımız akşam 17.00’a kadar devam etmekte. Ünyelilerden kampanyamıza destek olmalarını bekliyoruz. Yardım kermesimiz 27 Aralık 2015 Pazar gününe kadar devam edecek. Türkmen kardeşlerimizin yaralarını bir nebze de olsa sarmak istiyoruz. Ünyelilere desteklerinden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.