son haberler

Muhtarlar Başkan Çamyar’a Teşekkür Etti

Yayınlanma Tarihi: 6 Ekim 2016 okunma

Muhtarlar Başkan Çamyar’a Teşekkür Etti
Gündem
0

Ünye Muhtarlar Derneği, Ünye Belediyesi’nin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün bulunduğu eski hizmet binasını muhtarların kullanımına açmasından dolayı teşekkür etmek üzere bir kahvaltı programı düzenledi.

Programa Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Ekici ve muhtarlar katıldı.

dsc_1324Programda konuşan Ünye Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Ekici, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’a derneğe böyle bir çalışma ofisi imkânı tanıdığı için teşekkür etti.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’da demokrasinin en önemli temsilcilerinden olan muhtarlarla sık sık bir araya gelerek istişarede bulunduklarını söyledi. Başkan Çamyar, “ muhtarlarımızla çalışıyor olmak ve hemşerilerimizin bütün dertlerine derman olmakla ilgili çözümler aramaktan son derece mutluyuz. Bu açıdan bulunduğunuz çalışma ortamı rahat olmalı ki siz de insanları rahatça dinleyebilesiniz. Bu açıdan merkezde ki muhtarlarımızın çalışma ortamını iyileştirmek adına muhtar evleri inşa ediyoruz. Yine üst bölgelerde ki mahallelerimizde ki muhtarlarımızla ilgili de belde başkanlarının ofisleri muhtarlarımıza tahsis ettik. Yine köylerden mahalleye dönüşen yerlerle ilgili de biliyorsunuz okulları hem köy konağı şeklinde dizayn etmek, hem de orada hizmet verilmesini planladık” dedi.

Ünye Muhtarlar Derneği çalışma ofisi ile ilgili de açıklama yapan Başkan Çamyar, ”Bulunduğumuz yerde daha önce Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüz vardı. Belediye binamızı yeniledik ve bütün birimleri tek çatı altında topladık. Birimlerin taşınmasının ardından bu binamıza da Ünye Muhtarlar derneğimiz talip olmuştu ve muhtar arkadaşlarımıza da burayı tahsis etmiş olduk. Buranın devamlı kullanılabilmesi ile ilgili yasal altyapıyı da arkadaşlarımız çalışıyor ve köklü bir çözüm üretmiş olacağız” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.