son haberler

Mütevelli Heyete Kurtulmuş Ayarı

Yayınlanma Tarihi: 2 Kasım 2016 okunma

Mütevelli Heyete Kurtulmuş Ayarı
Gündem
0

Ünye Organize Sanayi Bölgesi Mütevelli Heyetinde değişiklik yapıldı. Mütevelli Heyetinin başkanı olan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un talimatı ile Ünye Belediye Meclisinden 2 ismi mütevelli heyetten çıkararak yerine Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün’ü dahil etti.

Ünye’de kurulum çalışmaları devam eden Organize Sanayi Bölgesi(OSB) için oluşturulan mütevelli heyetinde değişikliğe gidildi. Ünye Belediyesi’nin Mütevelli heyetteki üye sayısı 2’den 3’e çıkarılmasının ardından Belediye Meclisi Toplantısında seçim yapılmıştı. Daha önce belirlenen Mütevelli Heyet’in içinde olan AK Parti Ünye İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Arif Ergün, Mütevelli heyete alınmazken, Başkan Ahmet Çamyar ile Hüseyin tavlı ve Remiz Taş mütevelli heyetine seçildiler.

Kendisinin OSB Mütevelli heyetin içinde olması gerektiğini belirterek seçime katılmadan meclis toplantısını ter eden AK parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün’ün yeniden OSB Mütevelli heyetine dahil edildiği açıklandı.

Yapılan düzenleme ile Ünye OSB Mütevelli Heyetinde Ünye Belediye Meclisinin üye sayısı tekrar 2’ye düşürülürken, Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ile AK Parti İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Arif Ergün’ün mütevelli heyette Ünye Belediyesini temsil edecekleri açıklandı.

Düzenlemenin Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un Ordu valisi İrfan Balkanoğlu’nu arayarak talimat vermesi üzerine yapıldığı belirtiliyor.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.