son haberler

Ordulu Karayiğit, Kağıthane Belediye Meclisi Aday Adayı

Yayınlanma Tarihi: 12 Ocak 2024 okunma

Ordulu Karayiğit, Kağıthane Belediye Meclisi Aday Adayı
Gündem
0

Ordu Dernekler Platformu ve İstanbul Gazeteciler Federasyonu (İGAFED) Yönetim Kurulu üyesi olan İşadamı Hilmi Karayiğit Ak Parti Kağıthane Belediye Meclis Üyeliği için adaylığını açıkladı.

Meclis Üyesi seçildiği takdirde Kağıthane’ye ve Kağıthanelilere hizmet için elinden geleni yapacağını belirten Hilmi Karayiğit, belediyeciliğin AK Parti’yle geliştiğini ifade etti.

Belediyecilikte bir çığır açan AK Parti’nin Kağıthane ve İstanbul genelinde yaptığı hizmetleri herkesin gördüğünü ve bildiğini belirten Karayiğit, hizmet için elinin taşın altına koymak gerektiğini belirteren ve yarışan adaylara da şans diledi.

Hilmi Karayiğit, sözlerine şöyle edevam etti; “Kıymetli Dostlarım Yıllardır Ordu STK’larında ve birçok STK’da aktif görev yaptım. 26 Yıldır İstanbul’un güzide ilçesi Kağıthane ilçemizde ikamet etmekteyim. AK Partinin bir neferi gibi en alt kademesinden başlayarak, kutsal yürüyüşte, Kağıthane AK Parti İlçe Başkanlığında Komisyonlarda ve Teşkilat Başkanlığı görevlerinde bulundum. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Kağıthane Belediyesi Meclis Üyeliğine Aday Adayı olarak müracaatımı yapmış bulunmaktayım. Partimizin yetkilileri uygun gördüğü taktirde, büyük bir hizmet sevdasıyla var gücümle bu yolda çalışmak istediğimi siz değerli dava arkadaşlarımla paylaşmak isterim. Allah çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda bizleri muvaffak eylesin.”

HABER: Mehmet Emin Danış

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.