son haberler

Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Doğa Kolejinin Konuğu Oldu

Yayınlanma Tarihi: 27 Mart 2017 okunma

Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Doğa Kolejinin Konuğu Oldu
Gündem
0

Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet EROĞLU Doğa kolejinin konuğu oldu. Öğrencilerle söyleşi tadın da bir konferans gerçekleştiren Op. Dr. Ahmet EROLU konferansta öğrencilere hem doktorluk mesleğini hem de Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanlığını tanıttı.

Doktorluğun önemine vurgu yapan EROĞLU öğrencilere geleceklerini şekillendirecek kararlar alırken nelere dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Beyin ve Sinir Cerrahisi Bölümünü de anlatan Doktor Eroğlu, bu branşın ne ile ilgilendiğini, hangi alanlara baktığını, zorluğunu, avantajlarını, olumsuz yönlerini ve daha birçok özelliğini öğrencilerle karşılıklı konuşarak anlattı.

Mesleği ile ilgili anılarını da anlatan Eroğlu, Beyin ve Sinir Cerrahisini ilgilendiren ameliyatların hem hasta hem de hekim için önemine vurgu yaptı. Hekimlik mesleğini ve Beyin Cerrahisi Uzmanlığını düşünen öğrencilere tavsiyelerde bulunan Eroğlu mesleği ile ilgili küçük tüyolar vermeyi de ihmal etmedi.

Hangi rahatsızlıkların Beyin ve Sinir Cerrahisi alanına gireceği, herhangi bir kaza, yaralanma ve benzeri durumlarda ne yapılması gerektiği, ilk yardım ve ilk müdahalenin nasıl olması gerektiği konusunda da öğrencileri bilgilendiren Op. Dr. Ahmet EROĞLU; konferansın sonunda öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Güzel bir sohbet havasında geçen konferansta öğrenciler Op. Dr. Ahmet Eroğlu’nun keyifli sunumuyla hem neşelendi hem de bilgilendi…

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.