son haberler

PELİTLİYATAK’A YENİ MEYDAN KURULUYOR

Yayınlanma Tarihi: 11 Eylül 2023 okunma

PELİTLİYATAK’A YENİ MEYDAN KURULUYOR
Gündem
0

Ünye Belediyesi, beldeden dönüşen mahallelerde yaptığı çalışmalar kapsamında Pelitliyatak Mahallesi’ne yeni bir meydan kazandırıyor.

Tekkiraz ve Erenyurt Mahallelerinde tamamlanan çalışmaların hemen ardından şimdi de Pelitliyatak Mahallesi için hazırlanan projeyi uygulamaya başlayan Ünye Belediyesi ekiplerinin yeni meydanı en kısa zamanda tamamlayacağı açıklandı.

Çalışmaları AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, Belediye Meclis Üyeleri Yılmaz Turan ve Yılmaz Gürkan ile birlikte yerinde inceleyen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı; “Beldelerimizden dönüşmüş mahallelerimizde meydan çalışması kararı almıştık. Tekkiraz Meydan düzenlemesini tamamladık. Erenyurt Mahallemizin de caddelerinde düzenleme yaparak aydınlatma çalışmasını tamamladık. Pelitliyatak Mahallemizde kapalı halı saha ile birlikte meydan düzenleme çalışmasına başladık. Bu çalışmalarımızı yaklaşık 1 ay içinde bitirmeyi planlıyoruz. Çalışmalarımızı tamamlayıp kıymetli hemşerilerimizin hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

HABER: Mehmet Emin Danış

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.