son haberler

RAMAZAN SOFRALARINI BEREKETLENDİREN İŞADAMLARINA PLAKET

Yayınlanma Tarihi: 15 Kasım 2016 okunma

RAMAZAN SOFRALARINI BEREKETLENDİREN İŞADAMLARINA PLAKET
Gündem
0

Ünye Belediyesi tarafından 2016 Yılı Ramazan ayında iftar sofrasına katkı sağlayan firma ve işadamlarına plaket takdim edildi.

8Ünye Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa Ordu Vali Yardımcısı Fatih Görmüş, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, işadamları ve firma temsilcileri katıldı.

2016 yılı Ramazan ayı boyunca Ünye Adnan Menderes Ticaret Meslek Lisesi Salonunda icra edilen iftar sofrası uygulamasında her gün salonda 500, evlere ise 500 kişi olmak üzere toplam 1.000 kişilik yemek ikram edildi.

41.000 kişilik yemek maliyeti günlük 7 bin lira olurken, 29 günlük Ramazan ayı boyunca toplam 203 bin liralık yemek ikramı gerçekleştirildi. 203 bin liralık yemek ikramının 187 bin lirası 53 hayırsever tarafından karşılanırken kalan 16 bin lira ise Ünye Belediyesi tarafından karşılandı.

İftar sofralarında her gün çorba, etli ana yemek, pilav ve tatlı ikramı yapılırken, ikramların tamamı porselen tabaklarda ve sağlıklı ortamda sunuldu.

Plaket programında konuşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Belediyesi olarak alan el ile veren eli buluşturduklarını söyledi.

Programda Ramazan sofrasına katkıda bulunan 53 işadamı ve firmaya Ordu Vali Yardımcı Fatih Görmüş ve Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar tarafından plaket 1takdim edildi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.