son haberler

Resmen “Adayım” Dedi

Yayınlanma Tarihi: 23 Ocak 2018 okunma

Resmen “Adayım” Dedi
Gündem
0

Henüz tarihi netleşmeyen ancak Şubat ayında yapılması planlanan Ak Parti Ünye İlçe Olağan Kongresi’nde başkanlığa talip olan İşadamı Hüseyin Şener düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını resmen açıkladı.

Başkan Arif Ergün’ün yönetim kurulu üyeleri arasında bulunan ancak Kasım ayında ani bir karar ile yönetimden istifa eden Şener Ünye’deki basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Attığımız Adım Örnek Olur İnşallah

Ak Parti Ünye İlçe Başkan Adayı Hüseyin Şener yaptığı açıklamada, “bir yola çıktık. Ak Parti Ünye İlçe Başkanlığına talip olduk. İnşallah bu diğer arkadaşlara da örnek olur. Çünkü bizim teşkilatımız çok geniş. Tek adayla seçime gitmeyi Ünye’ye yakıştıramıyorum. Onun için ben ve benden sonraki arkadaşlarım da adaylığını açıklaması, seçilelim ya da seçilmeyelim bu bir dava partisidir. Bu dava partisinin adayları ne kadar çok olursa bize gurur verir. Bu vesile ile Ak Parti Ünye İlçe Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum” dedi.

Kavgalarımız Ünye’ye Çok Şeyler Kaybettirdi

Başkan Şener Ak Parti Ünye İlçe Teşkilatı’nın durumu ile ilgili de bir değerlendirme yaparken, “Ak Parti’de çoğulculuk vardı. Siyaset kapalı kapılar ardında yapılmıyordu. Nasip olursa başkanlık Ünye’de ki teşkilatı toparlayıcı olacağız, kavgacı olmayacağız. Bizim kavgalarımız Ünye’ye çok şeyler kaybettirdi. Ünye’mizin birçok sorunları var. Bir OSB, küçük sanayi sitesi sorunu gibi Ünye’nin ekonomik olarak güçlenmesi gereken sorunların bir an önce çözüme kavuşması lazım. Bu da çoğulcu adaylarla olur, çoğulcu fikirlerle olur. Bu memlekete hizmet getirmemiz lazım. Kavga-dövüşlerle vakit kaybedilmemesi lazım. Çevre il ve ilçelerde ikinci OSB’ler kurulurken bizim halen temelini atamamamız büyük bir sorun. Bunun da Bakanımız Numan Kurtulmuş tarafından mücadelesinin verildiğini iyi biliyorum. Arif başkan bunu belli bir aşamaya kadar getirdi ama bu bir bayrak yarışıdır. Biz de bu bayrak yarışına talibiz” dedi.

Koltuk Sevdalısı Olmamak Lazım

Ak Partinin kuruluşundan bugüne birçok başkan tarafından yönetildiğine dikkat çeken Ak Parti Ünye İlçe Başkan Adayı Hüseyin Şener, “koltuklar baki değil. Koltuklara tapmamamız lazım. Koltuktan güç alan değil, güç veren olmalıyız. Arif başkanım da gidecek. Nasip olursa biz de gideceğiz. Önce hakkı ve hakkaniyeti göz önüne alarak başkanlık yapmamız lazım. Bunu başaracağıma inanıyorum. Kapalı kapılar ardından yöneticilik yapmayacağız. Telefonlarımız açık olacak. Ulaşılabilir olacağız. İnsanların derdine derman olacağız. İnsanlara bağıran değil, öteleyen değil kucaklayıcı olacağız” dedi.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.