son haberler

Sağlığına Kavuşmanın Mutluluğunu Yaşıyor

Yayınlanma Tarihi: 26 Kasım 2015 okunma

Sağlığına Kavuşmanın Mutluluğunu Yaşıyor
Gündem
0

59 Yaşındaki Sezer Dedeoğlu, Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi’nde geçirdiği boyun fıtığı ameliyatı sonrası sağlığına kavuşmanın verdiği mutluluğu yaşıyor.

Normal bir boyun fıtığının ötesinde 4 adet boyun fıtığı olan ve aynı zamanda boyunda kanal daralması olan hasta Sezer Dedeoğlu yapılan operasyonla sağlığına yeniden kavuştu.

Sezer Dedeoğlu rahatsızlığından dolayı ileri derecede omuz ve kol ağrısı, ileri derece de uyuşukluk, güç kaybı ense ve baş ağrısı gibi sıkıntılar yaşadığını belirtirken; normal yaşantısının aksadığını ve günlük işlerini yapamaz hale geldiğine değindi.

Hasta Sezer Dedeoğlu çektiği bu sıkıntılardan kurtulmak için Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet Eroğlu’na başvurduğunu belirtti.

Yapılan tetkiklerin ardından boyunda 4 seviye fıtık ve kanal daralması olduğunun tespiti üzerine ve çektiği rahatsızlıktan kurtulmak için ameliyat kararı aldığını söyleyen Sezer Dedeoğlu Op. Dr. Ahmet Eroğlu tarafından ameliyat edildiğini söyledi.

Sezer Dedeoğlu böylesine önemli ve büyük merkezlerde gerçekleştirilen operasyonun ilçemizde yapılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ise Çakırtepe Hastanesi Yönetimine ve Doktoru Op. Dr. Ahmet Eroğlu’na teşekkür ederek ifade etti.

Hasta Sezer Dedeoğlu ameliyat sonrası tüm ağrılarından ve diğer şikayetlerinden kurtulduğunu söylerken; bir gün sonra ayağa kalktığını, yürüdüğünü ve kendi ihtiyaçlarının görebilecek seviyede olduğunu belirtti.

Sezer Dedeoğlu konuşmasının sonunda sağlığına yeniden kavuşmasını sağlayan Çakırtepe Hastanesi Beyin Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet Eroğlu’na  tekrar teşekkür etti.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.