son haberler

TEDES Daha Çok Can Yakacak

Yayınlanma Tarihi: 7 Eylül 2016 okunma

TEDES Daha Çok Can Yakacak
Gündem
2

TEDES’de yeni dönem başlıyor. Ordu Emniyet Müdürlüğü, hizmete girdiği 18 Kasım tarihinden buyana yoğun tartışmaların yaşandığı TEDES’de 20 Eylül tarihinden anlık hız yerine hız koridorlarının uygulamaya konulacağını açıkladı.

Ordu Emniyet Müdürlüğü uyardı. Hizmete girdiği 18 Kasım tarihinden buyana yoğun tartışmaların yaşandığı TEDES’de 20 Eylül’den itibaren yeni dönem başlıyor. Hız koridorları uygulamaya konuluyor ve sürücüler yeni cezalarla karşı karşıya. Konuya ilişkin Emniyet Müdürlüğü sürücüleri uyardı.

Hız sınırını aşan sürücülere 20 Eylül’den itibaren anlık hızdan değil hız koridorlarında ceza kesilecek. Sürücüler artık hızlarının ortalamasına dikkat ederek trafikte ilerleyecek. Hız koridorlarının aktif olduğu bölgelerde ise anlık hız tespiti yapılmayacak. Araç kullananların artık belirlenen hız limitine uyarak belirli bir mesafeyi ortalama olarak hesaplanan sürede geçmeleri gerekecek.

Ordu’da 18 Kasım’da hizmete giren TEDES, Ünye ilçesi girişinden başlayarak kurulan 9 kule radar cihazı ile 11 araç plaka tanıma sistemi ışık ve hız ihlallerini görüntülü ve fotoğraflı olarak tespit ediyor.

2 Yorum

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.