son haberler

TGRT Haber’den Tepki Çeken Hata

Yayınlanma Tarihi: 26 Haziran 2017 okunma

TGRT Haber’den Tepki Çeken Hata
Gündem
0

Ulusal yayın yapan TGRT haber internet sitesi skandal bir habere imza attı. Dün gece Hindistan’da yaşanan teleferik kazası haberini yayınlayan site resmi facebook hesabından Ordu’nun fotoğrafını paylaştı.

Bayramın birinci günü Hindistan’a bağlı Keşmir bölgesinde Gulmarg kayak merkezinde bir teleferik yere çakıldı. Kazada en az 7 kişi hayatını kaybederken teleferiğin bir çam ağacının devrilmesi sonucu yere düştüğü ve teleferik kablosunun hasar gördüğü belirtildi. Yetkililerin hasar gören teleferik kablosunu onarmaya çalışırken 15 teleferiği güvenli olarak indirmeye çalıştıkları bildirildi.

TGRT Haber internet sitesi bu haberi okuyucularına 25.06.2017 tarihinde saat:18:08’de duyurdu. Haber siteye konulduktan sonra yine TGRT Haber tarafından resmi facebook hesabından paylaşıldı. Kazayla resmi internet sayfalarına harita fotoğrafı konulurken facebook hesabına ise Ordu’nun teleferik fotoğrafı konuldu. Dün yaşanan olayın ardından Ordulular facebook hesabından yanlışı düzeltin uyarısı yapsa da bir sonuç alınamadı.

Yanlıştan dönülmemesi üzerine Ordulular tepkilerini haberin altına yorum yazarak iletti. İşte bazı yorumlar:

Salih … Hindistanda olan olayi CENNET MEMLEKETİMİZ ORDUYU GOSTERİYORSUN ….

Süleyman …. ya ayip dogru yazin bu nerdeki haber bunu bizim ulkemizdeki gibi haber yaziyorsun gunah yalan yanlis haberler

Halil Ibrahim …Hindistan da yaşanan kaza ile Ordu daki teleferiğin ne alakası var bu nasıl haber anlayışı????

Tan …. Nasil bir habercilik! Hindistan haberi yapip, Ordu daki Teleferigi gostermek tamamen sahtekarlik! Karadeniz ve Ordu turizmini baltalamaktir! Yaziklar olsun…

Caner … Resimdeki Ordu teleferiğiyle ne alakası var!

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.