son haberler

Ulu Önder Atatürk Rahmet Ve Minnetle Anıldı

Yayınlanma Tarihi: 10 Kasım 2016 okunma

Ulu Önder Atatürk Rahmet Ve Minnetle Anıldı
Gündem
0

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ebediyete intikal edişinin 78.yıldönümünde düzenlenen törenlerle anıldı.

whatsapp-image-2016-11-10-at-11-57-36Ulu önder Atatürk’ün 78.ölüm yıldönümü dolayısıyla Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene Ünye Kaymakamlığı adına Ordu Vali Yardımcısı Fatih Görmüş, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz, Siyasi parti temsilcileri, sivil toplumu kuruluşlarını temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk anıtı önüne çelenk sunumları ile başladı. Çelenk sunumlarının ardından Ulu Önder Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu saat 9.05’te saygı duruşu ve sirenlerin çalınması ile devam etti. Ardından İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından meydanda ki tören sona erdi.

whatsapp-image-2016-11-10-at-11-57-37-1Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda ki törenin ardından protokol üyeleri Ünye Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen programa geçti. Burada ki programda öğrencilerin gerçekleştirdiği oratoryo büyük beğeni kazandı. Programın ardından protokol üyeleri 10 Kasım dolaysıyla okullar arası düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti.

Protokol üyelerinin son ziyaret durağı ise Ünye Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 10 Kasım dolayısıyla düzenlenen sergiydi. Sergi ziyaretinin ardından anma programı sona erdi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.