son haberler

ÜNOFF BAŞKANI ARGAN, “TEŞEKKÜRLER ÜNYE”

Yayınlanma Tarihi: 10 Ekim 2023 okunma

ÜNOFF BAŞKANI ARGAN, “TEŞEKKÜRLER ÜNYE”
Gündem
0

Haftasonu gerçekleştirilen Offroad yarışlarının ardından Ünye Yunus Emre Off Road Kulübü Başkanı Alper Argan bir açıklama yaptı. Argan açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Türkiye Otomobil Sporları 16. Karadeniz Offroad Kupası 2023 Ünye yarışını tamamladık. Öncelikle tüm yarışmacılarımıza ve yarış günü havaalanında heyecanımıza ortak olan, bizleri yalnız bırakmayan herkese katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.

Bu yıl ilk kez düzenlediğimiz Teknofuar ile birlikte yarış heyecanına ve yarış alanına farklı bir hava katmayı hedefledik. Nihayetinde de istediğimiz dönüşü fazlasıyla aldık. Şimdiye kadar düzenlediğimiz en çok katılımcı sayısına sahip yarışımızla birlikte, ziyaretçilerimiz fuar alanındaki stantlarda güzel vakit geçirdiler ve çok keyifli bir yarışa şahit oldular. Başta Ünyeliler olmak üzere tüm offroad severlerin katılımlarıyla oluşan mahşeri kalabalık ile tarihe adımızı altın harflerle yazdırdık.

Başta Ünye Kaymakamı’mız Sn. Ayhan Işık’a, Ünye Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin Tavlı’ya, Ana Sponsorumuz MinePort Yön. Kur. Başkanı Sn. Ümit Özkan’a, TOSFED yetkililerine ve Samsun Gözetmen Kurulu’na, Ordu İl Jandarma Komutanlığı’na, Ordu İl Emniyet Müdürlüğü’ne, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Yunus Emre Derneği’ne, Ünyıldız Sel Çapa Tarım Ürünleri’ne, Areteas Karavan Firması’na, Thru Offroad Garage’a, Türk Kızılayı’na, Çaykur’a, herkesin ilgi odağı olan yerli ve milli aracımız Togg’un sergilenmesi için destek olan Ünye Ticaret Borsası Başkanı Sn. Mustafa Uslu’ya, ücretsiz kamp alanı imkanı sağlayan Ünye Çınarsuyu Yiğit Kamping sahibi Şevki Yiğit’e, seyirci tribün desteği için Fatsa Offroad Spor Kulübü Başkanı Sn. Üzeyir Erdoğan’a, siyasi partilere, sivil toplum kuruluşlarına, basın mensuplarına;

Sponsorlarımız Celal Cem Yanık, Ethem Rasim Uysal, Cemal Can Yanık, Ali Akgül, Hüseyin İşçi, Kenan Selim Argan, Şenol Ateş, Enes Coşkan ve Murat Uslu’ya ve Türkiye’nin her yerinden katılan kulüplerimize, pilot ve co-pilotlarımıza, servis personellerimize ve on binlerce offroad sever ziyaretçilerimize şükranlarımı sunuyorum. Yeniden böylesine güzel ve büyük bir yarışta buluşmayı temenni ediyorum.”

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.