son haberler

Ünye Belediyesi’nde, Sosyal Denge Sözleşmesi İmzaladı

Yayınlanma Tarihi: 17 Haziran 2016 okunma

Ünye Belediyesi’nde, Sosyal Denge Sözleşmesi İmzaladı
Gündem
0

Ünye Belediyesi ile Bem-Bir-Sen arasında, Ünye Belediyesi’nde çalışan memurların ekonomik hayat koşullarının iyileştirilmesine yönelik Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzalandı.

Ünye Belediyesi’nde, Sosyal Denge Sözleşmesi İmzaladı 2Ünye Belediyesi Başkanlık Makamında düzenlenen imza törenine Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recayi Karslı ve Bem-Bir-Sen Ordu Şube Başkanı Rahmi Çakar katıldı.

Çalışanın emeğinin alın terinin kutsal olduğunu bu sebeple çalışanların refah ve mutluluğuna önem verdiklerini belirten Başkan Çamyar, “Ordu’da, Sosyal Denge Sözleşmesini ilk imzalayan belediyelerden biriyiz ve bunu ikinci defa imzalamaktan dolayı mutluyuz. Çalışanlarımızın huzuru mutluluğu ve refahı öncelikle onların buradaki alın terlerinin kendilerine takdiminden geçiyor. Belediye Meclisimiz , memurlarımıza ve sözleşmeli personelimize diğer çalışanlarımızla eşdeğer bir seviyeye çıkabilmesi adına Sosyal Denge Ünye Belediyesi’nde, Sosyal Denge Sözleşmesi İmzaladı 3Tazminatının ödenmesine karar vermiştir. Bizler, Ünye’mizi imar ederken personellerimiz iş üreterek bir emek ortaya koyuyor. Çalışanlarımızın refahı için imzaladığımız bu sözleşmenin 99 çalışanımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recayi Karslı ise sözleşme ile çalışanların performanslarının artacağını ümit ettiklerini belirterek sözleşmenin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.