son haberler

Ünye Devlet Hastanesi 1. Yılını Kutladı

Yayınlanma Tarihi: 14 Ekim 2016 okunma

Ünye Devlet Hastanesi 1. Yılını Kutladı
Gündem
0

Yapımı tamamlanarak geçtiğimiz yıl Ekim ayında yeni binasında hizmet vermeye başlayan Ünye Devlet Hastanesi, yeni binasına geçişinin 1. Yılını etkinlikle kutladı.

unye-devlet-hastanesi-1Hastane Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Ordu KHB Genel Sekreter Vekili Uzm. Dr. Hakan Hacısalihoğlu, Hastane Yöneticisi Op. Dr. Güray Yılmaz, hastane idarecileri ve çalışanlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende bir konuşma yapan Hastane Yöneticisi Op. Dr. Güray Yılmaz, “2010 yılında yapımına başlanan binamız maalesef yaşanan aksaklıklar nedeniyle 3 defa müteahhit değiştirmiş. Bu nedenle 3 yılda hizmete girmesi planlanan hastanemiz inşaata başlandıktan 5 yıl sonra faaliyetine başlamıştır. Geçtiğimiz yıl Ekim ayında unye-devlet-hastanesi-3hizmet vermeye başladığımız yeni binamızla birlikte birçok yenilikleri de beraberinde getirdik. Tabi ki yeni binaya girmenin sıkıntılarını da yaşadık ama gerek çalışanlarımız ve gerekse idari kadromuzla el ele vererek bu sıkıntılarımızı kısa sürede çözdük. Artık bölgede halkımızın öncelikli tercih ettiği bir hastane olduk. Hastanemizin bugün bu konuma gelmesinde emeği geçen başta Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş olmak üzere, tüm idarecilerimize, bürokratlarımıza, sivil toplum örgütlerine, Ünye halkına ve tabi ki mesai arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.