son haberler

ÜNYE’DE 3 ÖNEMLİ PROJE YILSONUNA TAMAMLANACAK

Yayınlanma Tarihi: 13 Haziran 2023 okunma

ÜNYE’DE 3 ÖNEMLİ PROJE YILSONUNA TAMAMLANACAK
Gündem
0

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Ünye’nin gelişimi için oluşturdukları vizyon projelerinin hızla uygulandığını belirterek, Batıpark, Kadınca Yaşam Merkezi ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun yıl sonuna kadar tamamlanarak hizmete sunulacağını açıkladı.

Son yıllarda sosyal tesislerde yapılan atılımlarla Ünye’de önemli ihtiyaçlar tek tek giderilirken Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın talimatıyla başlatılan 3 önemli proje daha ilçeye kazandırılıyor.

Ünye’nin vizyon projesi olan Batıpark, kadınlara hizmet verecek olan Kadınca Yaşam Merkezi ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatlarının eş zamanlı olarak devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, projelerin tamamlanmasıyla ilçede 3 önemli ihtiyacın giderileceğini belirtti.

BATIPARK’TA İŞLER YOLUNDA

Ünye’nin nüfus yoğunluğu bakımından en büyük mahallelerinden biri olan Gölevi Mahallesi’nde 70 dönümlük denize sıfır alanda kurulacak olan Batıpark’ın yılsonuna kadar tamamlanacağını ifade eden Başkan Tavlı; “Her geçen gün gelişen ve büyüyen şehrimizin ihtiyaçlarını karşılamak için çıktığımız yolda önemli mesafeler kat ettik. Sosyal tesislerimizdeki yenilenmenin ardından şimdi de kentimize değer katacak projelerimizi hayata geçiriyoruz. Batıpark projemizde de engelsiz plajdan karavan parka, Ünye manyetik kum havuzlarından sosyal tesislere kadar birçok donatı yer alacak. Şehrimize değer katacak projemizi yılsonuna kadar tamamlayarak hizmete sunmayı hedefliyoruz. Şimdiden ilçemize, ilimize ve bölgemize hayırlı olsun” dedi.

Batıpark projesinde, seyir terasları, piknik alanları, engellilerin plaj içerisinde rahatlıkla gezebileceği ve denize girebileceği platformlar, çocuk oyun alanları, voleybol ve basketbol sahaları, tematik kumul bahçesi, karavan park alanı, otopark, manyetik siyah kum terapi havuz alanı, tuvalet, duş, büfe, hediyelik ve yöresel ürün satış reyonları ve gezinti rotaları yer alacak.

KADINLARA ÖZEL KADINCA YAŞAM MERKEZİ

Önceleri Kadınlar Lokali ve Kadınlar Plajı olarak hizmet veren alanda oluşturulan Kadınca Yaşam Merkezi inşaatını da inceleyen Başkan Tavlı; “Hanım kardeşlerimize pozitif ayrımcılık yaparak onlara stres atmaları, rahatça dinlenmeleri ve keyifli vakit geçirmeleri için başlattığımız çalışmalar hızla devam ediyor. Bu tesisimizi de yılsonuna kadar tamamlayarak hizmete sunmuş olacağız. Tesisimiz Ünye’mize ve bölgemize şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

YARI OLİMPİK HAVUZUNDA TÜRK HAMAMI

Ünye Belediyesi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yürüttüğü Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesinde inşaatının da hızla devam ettiğini ekleyen Başkan Tavlı; “Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile ortak yürüttüğümüz bir proje. Bu projemizi de yılsonuna kadar tamamlayıp hizmete açacağız. Tesisimizde ayrıca fitness, sauna ve Türk Hamamı da yer alacak. Hem şehrimiz hem de bölgemiz bu tesisimizden istifade edecek” dedi. (HABER: Mehmet Emin Danış)

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.