son haberler

ÜNYE’DE İKİ SOKAK DAHA ASFALTA KAVUŞTU

Yayınlanma Tarihi: 8 Eylül 2023 okunma

ÜNYE’DE İKİ SOKAK DAHA ASFALTA KAVUŞTU
Gündem
0

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun il olan Ordu’da kış öncesi hızlandırılan çalışmalar kapsamında Ünye ilçesinin iki mahallesi daha sıcak asfalta kavuştu.

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun il olan Ordu’da asfalt seferberliği sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmalarda, yollar standardı yüksek, konforlu bir yapıya dönüştürülüyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in liderliğinde devam eden çalışmalarda, Ünye ilçesinin Çınarlık mahallesinde bulunan yaklaşık 1,5 kilometre uzunluğundaki Kabakçı ve Mehmetçik sokakları ile Hamidiye, Saraçlı ve Yunus Emre mahallelerine de ulaşım sağlayan yolda sorunun çözülmesi şehiriçi trafiğine de nefes aldırdı.

Ünye Çınarlık Mahallesi Muhtarı Ahmet Koç ve vatandaşlar, yapılan çalışmalar için Başkan Güler ve ekibine teşekkür ederek; “Mahallemizin yıllardır ihtiyacı olan bir yol çalışmasıydı. Alt yapısı yenilendi, doğalgaz çalışması gerçekleştirildi. Son 3 yıldır mahallemizde ciddi çalışmalar gerçekleştirildi. Alt yapısı ve üst yapısıyla mahallemiz modern bir görünüme kavuştu. Başkanımız Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

HABER: Mehmet Emin Danış

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.