son haberler

ÜNYE’DE SOKAKLARA SICAK ASFALT

Yayınlanma Tarihi: 10 Ekim 2023 okunma

ÜNYE’DE SOKAKLARA SICAK ASFALT
Gündem
0

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in il genelinde başlattığı asfalt hamlesiyle sorunlar çözüme kavuşuyor. Çalışmalarına Ünye ilçesi Gölevi Mahallesi’nde sürdüren ekipler, Devlet Sahil yolu bağlantısını sağlayan 3 sokakta sıcak asfalt çalışmasını sürdürüyor.

default

Türkiye’nin en zorlu coğrafyalarından birine sahip olan Ordu’da, ulaşıma yapılan yatırımlar sürüyor. Altyapı, yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Büyükşehir ekipleri, ulaşım ağlarındaki mahalle ve grup yollarını da konforlu bir yapıya dönüştürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarla gerek kent merkezlerinde gerekse mahalle yollarındaki birçok noktada yoğun bir mesai gerçekleştiriliyor. İl genelinde belirli bir program çerçevesinde gerçekleşen yatırımlarla, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapıları aralanıyor.

GÖLEVİ MAHALLESİ’NDE 3 SOKAK SICAK ASFALTA KAVUŞUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, birçok ilçede olduğu gibi Ünye ilçesinde de mahallelerin yolunu asfalta kavuşturuyor. Ekipler, toplam uzunluğu 1,3 km olan Gölevi Mahallesi’nde çalışmalarını sürdürüyor. Gölevi Mahallesini Devlet Sahil yoluna bağlayan 3 sokakta çalışma başlatan ekipler bugüne kadar 700 metrelik yol ağında çalışmaları tamamladı. Hava şartlarına göre çalışma yürüten ekipler kalan bölümü ise kısa sürede tamamlayacak.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

 Yollarının asfalta kavuşması nedeniyle konforlu bir ulaşıma kavuştuklarını belirten mahalle sakinleri, mutluluklarını paylaştılar. Tozdan topraktan kurtulduklarının altını çizen vatandaşlar, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.