son haberler

Ünye’den Başladı Türkiye’yi Dolaştı, Güvenlikte Aranan oldu

Yayınlanma Tarihi: 7 Nisan 2017 okunma

Ünye’den Başladı Türkiye’yi Dolaştı, Güvenlikte Aranan oldu
Gündem
1

Yaklaşık 7 yıl önce Ünye’de kurulan güvenlik kamera sistemleri firması bugün İstanbul başta olmak üzere birçok ilde faaliyet gösteriyor. Ünyeli Yavuz Selim Cerrah’ın kurduğu ve son iki yılda YSC Teknolojileri adıyla hizmet veren güvenlik şirketi son olarak İstanbul’un tamamının güvenlik işini üstlendi.

Firma Sahibi Yavuz Selim Cerrah, dünden bugüne sektörde yükseldiğini gazetemize değerlendirirken, “Biz bu sektörde yaklaşık 7 yıldan bu yana varız. YSC teknolojileri kurulalı iki yıl oldu. İlk projemiz Ünye oldu. Ardından Aybastı ve Mesudiye’ye güvenlik sistemini(MOBESE) kurduk. Oradan Balıkesir’e geçtik. Kilis, Gaziantep, Kırıkkale, Adıyaman ve Kütahya derken işimizin düzgünlüğüyle sevilmemiz neticesinde buralara kadar geldik bugünleri gördük” dedi. Başarının sırrını ise Cerrah, “güvenirliliği şirketimizin disiplinli olmasıyla sağladık” dedi.

İstanbul’da Güvenlik Çalışmaları

Son olarak İstanbul’un 39 ilçesinde kurulması planlanan ve ihale edilerek çalışmalara başlanılan güvenlik sistemini de(MOBESE) değerlendiren Cerrah, “Türkiye Genelinde yaklaşık 8-10 ilde MOBESE sistemlerinin alt yapı işlerini firmamız yapmış bulunmaktadır. Şu an Milli Savunma Bakanlığı’nın yapmış olduğu ihale doğrultusunda ana firmamız Aselsan, yüklenicimiz Karel Elektronik ve bizde çözüm ortağı olarak YSC teknoloji olarak İstanbul geneli Silivri’den Tuzla’ya kadar 39 ilçenin kent güvenlik yönetim sistemi (KGS) ve MOBESE ilave ve yenileme projesini aldık. Yaklaşık 2 aydan itibaren İstanbul’da Silivri’den başlayarak 7 tane ilçede alt yapı işlemlerini tamamladık. 2 yılın sonunda İstanbul’un genelini tamamlamış olacağız” dedi.

Ticaretin Yanı Sıra Görev Edindik

İstanbul’un yanı sıra diğer illerde de çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Cerrah, “Aynı zamanda İstanbul ile birlikte Gaziantep’in ikinci etabına başladık. Diğer illerde de çalışmalar başlayacak.  Türkiye çapında güvenlik en ön plandadır. İnsanların güvenliği bizim için önemli. Bizde işimizi hızlı ve istikrarlı biçimde yapıp ticaretimizin yanı sıra devlete ve millete faydalı olmayı da görev edindik” diye konuştu.

 

1 Yorum

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.