son haberler

Vali Balkanlıoğlu, TRT Ordu Haber Bürosu’nu Ziyaret Etti

Yayınlanma Tarihi: 15 Kasım 2016 okunma

Vali Balkanlıoğlu, TRT Ordu Haber Bürosu’nu Ziyaret Etti
Gündem
0

Vali İrfan Balkanlıoğlu, bir süre önce hizmete giren TRT’nin Ordu Haber Bürosu’nu ziyaret etti.

Beraberinde, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin ile birlikte TRT Ordu Haber Bürosu’nu ziyaret eden Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu, TRT Ordu Temsilcisi Gülsüm Aktürk, Muhabir Kenan Burhan ve Kameraman Fikret Başkan karşıladı.

TRT Ordu Haber Bürosu’nun, Ordu’ya hayırlı olması dileğinde bulunan Vali İrfan Balkanlıoğlu, TRT’nin yaptığı haberler, belgeseller ve programlar ile Ordu’nun tanıtımına önemli katkı sağladığını söyledi.

Başbakan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Prof.Dr.Numan Kurtulmuş’un, TRT’den sorumlu olmasının Ordu için bir şans olduğunu dile getiren2 Vali Balkanlıoğlu, “TRT, Başbakan Yardımcısı ve İlimizin Milletvekili Sayın Prof.Dr.Numan Kurtulmuş’a bağlıdır. Ordu’da eksikliği hissedilen TRT bürosunun açılmasını Sayın Başbakan Yardımcımız sağlamıştır. Bu anlamda kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Ordu’yu her yönüyle tanıtmanın gayreti ve çabası içinde olduklarını ifade eden Vali Balkanlıoğlu, “Ordu’da turizm odaklı bir gelişme ve kalkınma sağlamak amacıyla başlattığımız tanıtım faaliyetleri kapsamında bir çok ulusal ve uluslararası yayın yapan televizyon kanalları Ordu’da program, belgesel, haber çekimleri yaptılar ve bunları televizyonlarda defalarca yayınladılar. Devlet televizyonu olan TRT de bu televizyon kanallarımızdan birisidir. Onlar da defalarca Ordu’ya gelerek program, belgesel ve haber çekimleri yaptılar ve bunları yayınladılar. Daha geçen gün ‘Nefes Alan Topraklar’ belgeselini yayınladılar. Harika bir çekim tekniği ile çekimleri yapılan belgeselde, Ordu’nun bütün güzellikleri muhteşem bir şekilde sergilenmekte. 3Belgeselin ilk bölümü geçtiğimiz gün yayınlandı. Diğer bölümlerinin çekimleri ise devam ediyor. TRT, Ordu’da yürütülen devlet yatırımları ve hizmetlerle ilgili de güzel haberler yayınlıyor. TRT’nin Ordu’da bir haber bürosunun olması bir ihtiyaçtı aslında. Bu ihtiyaç giderilmiş oldu. Ben, burada görev yapacak arkadaşlara başarılar, kolaylıklar diliyorum. TRT Haber Bürosu’nun ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.