son haberler

Vergi Levhalı Medyum

Yayınlanma Tarihi: 20 Ağustos 2015 okunma

Vergi Levhalı Medyum
Gündem
0

Çaybaşı Çay Mahallesi’nde medyumluk yapan Burhan Fidan, vergi mükellefi olup hizmet karşılığında fiş kesmeye başladı.

Çaybaşı İlçesi Çay Mahallesi’nde oturan ve çiftçilik yapan Burhan Fidan, bir süre önce medyumluğa başlayınca, vergi mükellefi olup hizmet karşılığında fiş kesmeye başladı.

Geçirdiği bir kaza sonrasında elleri işlevini kaybeden ve bu kaza sonrasında cinlerle irtibat sağladığını iddia eden Burhan Fidan; “Yaklaşık 10 yıl süre ile ben medyumluk konusunda bilgiler topladım. Edindiğim tecrübe ve deneyimlerle insanlara yardımcı oluyorum” dedi.

Kısa bir süre önce vergi kaydı yaptırdığını ve hizmet verdiği kişilerden aldığı paranın karşılığında fiş kestiğini belirten Medyum Fidan; “Her gün evime gelen kişilerin sorunlarını ortaya çıkarmaya çalışıyorum. Bu işi artık yasal olarak yapabilmek için vergi dairesine başvurarak, vergi levhası alıp fiş kesmeye başladım. Böylece kazandığım paranın vergisini devlete vereceğim. Bana ne para verirlerse onu kabul ediyorum. Kesinlikle şu parayı verin demiyorum. Parası olmayanlardan da kesinlikle para talep etmiyorum” dedi.

İkamet ettiği evinde hizmet verdiğini, yol masraflarının karşılanması koşulu ile çağırılan yere de gittiğini belirten Medyum Burhan Fidan, “En çok büyü için geliyor insanlar. Bir de genç kızlar, sevgililerinin başka sevgilisi olup olmadığını öğrenmek istiyorlar. Evlenirsem mutlu olabilir miyim, üniversite imtihanını kazanabilir miyim gibi sorular geliyor. Kayıp işine kesinlikle bakmıyorum” diye konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.